Ryggsmärtorna kan inte stoppa mig längre

Hejsan, hejsan, vad roligt att du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Idag hade jag tänkt skriva lite närmare om företaget Luna Wellness och deras massage i Västervik. Om ni känner att ni inte får tillräckligt med information av mig kan ni läsa mer här om dem.

För att ge er lite bakgrundsinformation om varför jag ens väljer att gå på massage tänkte jag berätta lite om mitt jobb. Som många av er säkert redan vet jobbar jag för ett företag som jobbar med IT och media, det gör att jag spenderar största delen av arbetsdagen på en kontorsstol. Det gör i sin tur att jag sitter i olika ställningar som i de flesta fall inte är bra för min kropp, det är framförallt min rygg som får ta stryk för hur jag sitter på jobbet. Det var ett par veckor sedan jag märkte hur min rygg sa emot, jag hade så ont att jag en morgon knappt kunde gå upp ur sängen. Det var då jag insåg att jag behövde göra någonting för att förbättra situationen. Jag kontaktade det här företaget för deras massage i Västervik, min förhoppning var att det skulle hjälpa min rygg att må aningen bättre. Det tog några behandlingar innan jag kunde känna stora effekter, jag blev mer avslappnad och spänningarna i ryggen började släppa. Trots att det hjälpte mig ganska fort valde jag att inte sluta med det, jag fortsatte gå dit för att få massage minst en gång i månaden. Än idag går jag dit för deras underbara massage i Västervik, jag ser ingen anledning att inte göra det då min rygg mår mycket bättre av det. Anledningen till att jag går till dem är för att de alltid ser till mina behov och önskemål så att jag ska få ut det bästa av mitt besök, jag kan verkligen rekommendera er alla att gå till dem om ni är i behov av en massage.

Inlägget Ryggsmärtorna kan inte stoppa mig längre dök först upp på Kalmarlt.

Kalmarlt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *