Henriksson ger sig på processerna

Henriksson ger sig på processerna när han menar att eftersom läget kommer bli tufft de närmsta åren med ekonomin och att man då måste ha effektiva processer. Frågan är om det inte hade varit bättre att strunta i att bygga för 1,5 miljarder eller köpa miljöfarligt vindkraft för 50 miljoner?

Henriksson ger sig på processerna

Henriksson ger sig på processerna istället för att titta på sitt eget ledarskap och vart man fullkomligen slänger ut pengar. Man har som mål att få en köfri vård inom 6 månader trots att man har en kö på ca 70 veckor inom hörundersökningar och en av de längsta köerna i landet när det gäller cancerpatienter. Man har som ambition att man också ska kunna få gå upp till heltid om man skulle vilja det. Tribunalen gjorde här en uträkning vad det skulle kosta i extrakostnad helt utan några förbättringar. Läs mer här: http://www.kalmarlt.se/2014/09/01/linda-fleetwood-vill-ruinera-landstinget/

Landstingets otroliga ledare

Landstingets otroliga ledare

Länk:
Henriksson ger sig på processerna

Inlägget Henriksson ger sig på processerna dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *