Politiker försöker få bort information på Tribunalen

Politiker försöker få bort information på Tribunalen när det visar sig att informationen som publicerats om honom inte varit speciellt smickrande. Tribunalen blev chockerade då de fick höra att politikern Pierre Edström (FP) arbetat aktivt för att få bort information om hans dansande med yngre damer på ett träningscenter i Kalmar.

Politiker försöker få bort information på Tribunalen

Politiker försöker få bort information på Tribunalen när det visar sig att informationen inte passade honom. Detta om något stör grundlagen om yttrandefrihet och att en folkvald politiker aktivt försöker få bort information är beklämmande. Att en erfaren politiker som Pierre Edström (FP) inte visste om denna grundlag förefaller ganska orimligt.
Artikeln i fråga handlar om landstingets stora pensionsskuld på över 5,5 miljarder kronor och den hänvisar även till att vissa hellre dansar med yngre damer på träningscentret än att ta tag i de verkligen problemen.
Pierre Edström kontaktar då en av våra bidragsgivare och, hör och häpna, ber att informationen avlägsnas på grund av att damerna blivit ledsna. Visst låter det troligt? Det intressanta är att han inte är intresserad av att få bort informationen om att landstinget har en jättepensionsskuld utan det viktiga är att få bort informationen om dansen med de yngre damerna.

Till Pierres fördel kan sägas att han inte verkar förneka att dansen med de yngre damerna sker.

Inlägget Politiker försöker få bort information på Tribunalen dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *