Patient dog efter häckling

Patient dog efter häckling då en 49-årig kvinna kallades hypokondriker då hon hade sökt hjälp två dagar i rad efter svåra ryggsmärtor. 2 veckor efter hon blev kallad hypokondriker dog kvinnan i cancer.

Patient dog efter häckling

Patient dog efter häckling på landstinget i Kalmar län. Kvinnan som sökte hjälp vid två tillfällen på efterföljande dagar blev hemskickad och kallad hypokondriker. 2 veckor senare dog kvinnan i cancer. Kvinnans mor har naturligtvis anmält frågan till IVO (Inspektionen för vård och omsorg) i hopp om att någon ska lyssna på henne och att det absolut inte får hända igen. Kvinnan som dog hade vänt sig till mammografienheten och klagat på att hon hade haft väldigt ont i ryggen och haft svårt att andas. Hon fick då penicillin mot lunginflammation och skickades hem. Nästa dag kom kvinnan tillbaka och hade ännu ondare, men blev hemskickad och kallas hypokondriker.

Länk:

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/smalandsnytt/kallades-hypokondriker-dog-i-brostcancer

Inlägget Patient dog efter häckling dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *