Landstinget flyttar tjänster

Landstinget flyttar tjänster från Västervik till Kalmar då landstinget väljer att centralisera sin administration. 5 tjänster berörs i Västervik och enligt Serviceförvaltningschef Christer Holmgren har alla erbjudits jobb som kundsupport och menar att tjänsterna som ekonomiassistent och kundsupport är likvärdiga. Tribunalen undrar om Holmgren då kan ta jobb som lokalvårdare då det är att likställa med hans tjänst?

Landstinget flyttar tjänster

Landstinget flyttar tjänster i Västervik till Kalmar i ett försök att centralisera administrationen. De anställda har fått erbjudanden att jobba som kundssupport i Västervik istället för att jobba som ekonomiassistent. Eftersom Serviceförvaltningschef Christer Holmgren meddelar att tjänsterna är likvärdiga kan man först titta om de ligger inom samma lönespann eller inom samma arbetskategori. Gör det inte det så kan man undra vad Holmgren styrker sina uttalanden på.

Länk:

http://www.vimmerbytidning.se/article/view/62765/

Inlägget Landstinget flyttar tjänster dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *