Pierre Edström anklagar Socialdemokraterna för svek

Pierre Edström anklagar Socialdemokraterna för svek då man lovar, lovar och lovar, men ändå blir väntetiderna för cancerpatienterna inte kortare. Edström menar man gett förslag vid flertalet gånger hur man ska lösa detta problem, men har tyvärr pratat för döva öron eftersom majoriteten har valt att helt enkelt inte lyssna.

Pierre Edström anklagar Socialdemokraterna för svek

Pierre Edström anklagar Socialdemokraterna för svek på grund av att man återigen hamnar i botten av mätningarna av tiderna för att få vård för cancer. Man har gång på gång lämnat förslag på hur man kan lösa problemen, men enligt Edström möts man av ett ointresse. Tribunalen undrar om det har att göra med att den politiska ledningen i Kalmar läns landsting vill fokusera på allt annat än kärnverksamheten.

Länk:

http://pierreedstrom.blogspot.se/2015/01/svek-mot-lanets-cancerpatienter.html

Inlägget Pierre Edström anklagar Socialdemokraterna för svek dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *