Rödgröna kallas lögnare av alliansen

Rödgröna kallas lögnare av alliansen då man påstår att de rödgröna har sagt man är offensiva då det gäller att satsa på glesbygden. Skribenten menar att det är ren och skär lögn och att landstingsledningen till och med fifflar med pengar.

Rödgröna kallas lögnare av alliansen

Rödgröna kallas lögnare av alliansen o ett debattinlägg på vt.se. Man menar att Jessica Rydell och den rödgröna röran ljuger då man säger att man satsar på glesbygd men gör något helt annat. Man menar även att landstinget behandlar alla privata oschysst då man inte får samma ersättning som landstinget själva och att landstinget döljer hur man flyttar pengar.

Som kommentar tycker Tribunalen att skribenten, en folkpartist, kanske istället skulle lyfta pensionsavsättningsskulden som är enorm på nästan 5.5 miljarder. Det vet skribenten om och även där har man flyttat medel från pensionsavsättningar till att täcka andra underskott. Detta kommer märkas om ca 7-8 år då en större del av landstingets personal går i pension och då kommer det vara tomt i kassan. Då lär de som sitter i ledning nu inte finnas kvar för vem vill vara kvar då det stora svarta hålet landstinget visar sin rätta sida med miljardskulder. Under tiden har politikerna ökat sina egna arvoden till riksdagsnivå och en landstingesdirektör som beviljas över 100.000 i lön i månaden och även en gigantisk pensionsavsättning per månad på över 20.000.

Länk
http://www.vt.se/opinion/primarvarden-star-infor-kollaps-8059591.aspx

Inlägget Rödgröna kallas lögnare av alliansen dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *