Yvonne Hagberg slår ifrån sig

Yvonne Hagberg slår ifrån sig när hon rackar ner på Pierre Edström då han kräver att man ska få arbeta heltid om man vill. Hon skyller ifrån sig på de mest banala sätten man kan tänka sig. Hon menar att majoriteten visst har haft sådana förslag hela tiden medan alliansen röstat emot det. Nu borde Yvonne Hagberg förstå vad just ordet majoritet betyder. Det betyder att man kan rösta igenom förslaget utan att övertala oppositionen. Det borde ju betyda att man röstat igenom förslaget efter 8 år vid makten….. Eller?

Yvonne Hagberg slår ifrån sig

Yvonne Hagberg slår ifrån sig hej vilt i kommentarerna mot Pierre Edström när han begär att man ska ge alla rätten att jobba heltid. Yvonne Hagberg (s) som är ordförande i personaldelegationen som driver dessa frågor ber i stort sätt Edström att veta hut. Hon menar att majoriteten minsann velat detta läge, men på grund av alliansen som har varit emot det har man inte röstat igenom att alla ska ha rätt till heltid. Detta är rent struntprat då hon själv sitter i majoritet och inte lyft det förslaget och röstat igenom det på över 8 år. Det är bättre man satsar pengar på kulturhus, vindkraft, nybyggnationer, tåg och andra saker som verkligen tillhör kärnverksamheten.

Länk:
http://www.ostrasmaland.se/insandare-debatt/ratt-till-heltid-genom-kollektivavtal/

Inlägget Yvonne Hagberg slår ifrån sig dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *