Tribunalen ökar antalet besökare igen

Vi fortsätter i samma bana som innan då Tribunalen konstant ökar sitt besöksantal. Denna månaden har det även kommit flertalet olika besökare. Bland annat har vi bara de senaste dagarna märkt en markant ökning från ett mediabolag. Intressant även att Advokatfirman Glimstedt ses allt som oftast inne på sidan. Tribunalen undrar naturligtvis om landstinget ger skattebetalarnas pengar till en advokatfirma för att läsa information om dem själva? Det känns som väl använda skattepengar.

Det är otroligt roligt att över en tredjedel av besökarna är nya, vilket är en ökning från föregående period. Att besöksantalet ökat ytterligare dryga 16% visar att det finns ett stort intresse av vad som faktiskt pågår och inte bara Gota Medias förskönade bild..

Statistik

Statistik

 

Inlägget Tribunalen ökar antalet besökare igen dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *