Jessica Rydell fick en röst mer

Jessica Rydell fick en röst mer i omröstningen om hennes lämplighet som representant för miljöpartiet. Jessica Rydell är glad över resultatet, vilket vem som helst annars hade varit bestört över. Om man har en röst till godo borde man inte vara glad kan tyckas, men Rydell tänker väl mest på sig själv här som så många politiker.

Jessica Rydell fick en röst mer

Jessica Rydell fick en röst mer när hennes förtroende var icke existerande i flera kommungrupper för Miljöpartiet. Jessica Rydell verkar strålande glad för hon vunnit med 1, just det, EN röst. Rydell kanske här istället borde se det som att nästan 50% av det egna partiet litar inte på mig så det kanske är bäst att lämna plats till någon annan, men icke, Rydell är lättad och glad. Tribunalen tycker det är mycket komiskt och uppseendeväckande att Jessica Rydell nu verkar tycka tro att nu är det ”business as usual”.

http://www.barometern.se/kalmar/rydell-fick-fornyat-fortroende/

Inlägget Jessica Rydell fick en röst mer dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *