Lex Marior vardagsmat i Kalmar

Lex Marior vardagsmat i Kalmar kan man se på deras egen webb. Under 2014 har Lex Mariorna verkligen tagit fart och Anders Henriksson och Alf Jönsson verkar inte ta dessa på allvar då man inte har visat någon intention på att kommer till bukt med dessa. Tydliga processer och riktlinjer där man inte i första hand tänker ekonomi brukar vara en bra lösning, men det verkar man inte intresserad av.

Lex Marior vardagsmat i Kalmar

Lex Marior vardagsmat i Kalmar när Kalmar läns landsting presenterar hur många Lex Marior, dvs fel i vården, som sker varje månad. Man presenterar stolt på sin egen webb vilka brister man har. Ibland kan det vara bra för medborgarna att inte visa allt, dvs kvalitétsbrister leder till att kanske vissa inte ens vågar gå till en vårdcentral. Det är konstigt tycker Tribunalen att man så öppet visar brister i vården, men vägar visa den katastrofala ekonomin…..

http://www.ltkalmar.se/om-landstinget/press/pressmeddelanden-och-nyheter/?filter=3

Inlägget Lex Marior vardagsmat i Kalmar dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *