Tribunalen i Kalmar län i nytt samarbete

Tribunalen i Kalmar län i nytt samarbete inom kort då man sett att en extern partner kan hjälpa till att sprida sanningen. Retiever samarbetar med stora bolag som exempelvis Dagens Industri och liknande. Tribunalen titta nu om det även kan vara en tjänst som man bör bruka sig av.

Tribunalen i Kalmar län i nytt samarbete

Tribunalen i Kalmar län i nytt samarbete inom kort då man ser sig runt efter bra samarbetspartners för att sprida nyheterna och få mer exponering. Tribunalen har hittat ett välrenommerat företag i form av Retriever som samarbetar med flera olika företaget. Vi tycker det är viktigt att sanningen kommer fram istället för bara den förskönade sanning som visas i lokala medier.

Vi hoppas att inom en inte allt för lång framtid bli uppmärksammade på:
www.aftonbladet.se – Aftonbladet
www.dagbladet.se – Dagbladet
www.dn.se – Dagens Nyheter
www.gd.se – Gävle Dagblad
www.gp.se – Göteborgsposten
www.hd.se – Helsingborgs dagblad
www.svd.se – Svenska Dagbladet

Länk
http://www.retriever-info.com/sv/?redirect=true

Inlägget Tribunalen i Kalmar län i nytt samarbete dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *