Grattis Kalmar län

Grattis Kalmar län säger Tribunalen till att ni röstat fram en ledning som hittills lett landstinget i 8 år. Under de 8 åren har det enligt media sett ganska bra ut för Kalmar läns landsting minst sagt. Tribunalen har studerat Gota Media sätt att stödja den sittande ledningen och det är skrämmande hur de som ska granskas styr de som ska granska.

Grattis Kalmar län, eller?

Under de 8 åren som Kalmar läns landsting har styrts av Anders Henriksson och co har vi fått landets högsta landstingsskatt. Jämför man med Kronobergs läns landsting betalad ni som röstat på de röd-gröna ungefär 1500-2000 mer i skatt per månad på grund av misskött ekonomi för Kalmar läns landsting. Man har även, och detta antar Tribunalen beror på landstingsdirektör Alf Jönsson, byggt upp ett skuldberg utan dess like. Man har dolt underskott genom att år efter år strunta i att sätta pengar till de medarbetare som ska gå i pension. Skulden uppgår till dryga 5,5 miljarder och detta kommer drabba medborgarna som bara den om något till några år. Tyvärr kommer de som ligger bakom detta förmodligen vara långt borta vid det laget. Man har även byggt upp ett skräckvälde där ingen vågar säga vad man tycker med rädsla för repressalier.

Det mest skrämmande av allt är att den reportern som finns på Gota Media, eller i detta fallet Barometern. som ska följa landstingsnyheter gör allt i sin makt för att negativ press mot landstinget ska uppstå. Man kan ju även undra hur en granskare kan ha de flesta av majoriteten med som sina Facebookvänner och gladeligen ger kommentarer. Är det så en reporter ska bete sig? Man kan lätt ifrågasätta hur etiskt korrekt detta är av Barometern. Taktiken är att negativ press inte läggs ut i Internetbilagan och den negativa press som läggs ut så raderas kommentarer fortare än Anders Henriksson gör av med medborgarnas pengar. Kalmar har blivit ett samhälle som man knappast har i åtanke då man pratar om demokrati.

Inlägget Grattis Kalmar län dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *