Vänsterpartiet vill inte ha privata vårdgivare

Vänsterpartiet vill inte ha privata vårdgivare och vill helst inte ha dem i Kalmar län meddelar Pierre Edström på sin blogg. Han menar att Vänsterpartiet säger att privata entreprenörer göre sig icke besvär i Kalmar län.

Vänsterpartiet vill inte ha privata vårdgivare

Vänsterpartiet vill inte ha privata vårdgivare om man ska tro på vad folkpartisten Pierre Edström skriver i sin blogg. Entreprenörer göre sig icke besvär enligt Vänsterpartiet säger Edström. Vänsterpartiets Ragnar Olsson kallar alla privata vårdgivare för giriga. Med tanke på att i Nybro är ca 60% av medborgarna listade för privata vårdgivare och skulle de privata vårdgivarna försvinna där lämnar det gigantiska hål som landstinget inte har råd att fylla.

Återigen försöker de styrande partierna tycka något, men detta går sällan hand i hand med vad som är realistiskt gångbart.

Man kan även undra om alla privata vårdgivare försvinner så behöver de som redan anmält sig till annat vårdval än landstinget återigen tvångsflyttas. Man kan här undra om Vänsterpartiet vill införa sann Marxistisk anda med tanke på att man vill ta bort privata alternativ och tvinga in massan i samma fålla för alla ska ju vara lika?

Länk
http://pierreedstrom.blogspot.se/2014/06/vanstern-vilse-i-varden.html

 

Vänsterpartiet vill inte ha privata vårdgivare

Vänsterpartiet vill inte ha privata vårdgivare

 

Inlägget Vänsterpartiet vill inte ha privata vårdgivare dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *