Pierre Edström kritiserar Vänsterpartiet

Pierre Edström kritiserar Vänsterpartiet för deras vägran att svara på en enkla frågor såsom exempelvis vad som händer med patienter som gjort ett aktivt vårdval där man vill ha en privat vårdgivare om Vänsterpartiet kommer till makten. 

Pierre Edström kritiserar Vänsterpartiet

Pierre Edström kritiserar Vänsterpartiet på hans egen blogg där han anklagar vänstern för att inte ge besked om vad som kommer hända i Västervik när det gäller de patienter som aktivt valt en annan utförare än landstinget inom primärvården. Vänsterpartiet har gjort klart att man inte fördömer privata vårdgivare som går med vinst och man kommer göra det svårare för dem att gå med vinst om de kommer till makten. Det kommer innebära att privata vårdgivare kommer stänga sina verksamheter som kommer bli förödande för Kalmar läns invånare enligt Edström.
I detta blogginlägg är det främst Ragnar Olsson som kritiseras för han undvikande svar och vill att man ska sluta med sin plakatpolitik och säga hur man tänkt sig i framtiden om man kommer till makten.

Samtidigt kan Tribunalen undra om det inte är exakt samma sak som Pierre Edström gör, dvs klankar ner på andra men säger inte själv hur man ska driva sin politik om man kommer till makten

Länk
http://pierreedstrom.blogspot.se/2014/06/vasterviksborna-vantar-fortfarande-pa.html

Inlägget Pierre Edström kritiserar Vänsterpartiet dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *