Forskare kritiserar Linda Fleetwood

Forskare kritiserar Linda Fleetwood i en artikel i Barometern den 18 juli, dock enbart i pappersversionen som är kutym för Barometern då det skrivs något negativt om landstinget. Docent Kent-Inge Perseius ser inga som helst ljuspunkter vad det gäller psykiatrin i Kalmar och kritiserar ledningen som han menar skapat en tystnadskultur och ett dåligt arbetsklimat och att utvecklingsfrågor är omöjliga att driva.

Forskare kritiserar Linda Fleetwood

Perseius är starkt kritisk mot Linda Fleetwood med tanke på den tysthetskultur som man byggt upp under år av misskötsel av verksamheten och det har gått så långt att Perseius valde att lämna landstinget 2012 på grund av att driva utvecklingsfrågor var helt omöjligt.

Linda Fleetwood tycker att landstinget arbetar bra med psykiatrifrågor trots att länet har högst självmordssiffror per invånare. Tribunalen undrar om Fleetwood helt tappat verklighetsuppfattning då det uppenbart finns hur mycket brister som helst.

Att man går ut och visar ett sådant oförstående till verksamheten endast 2 månader innan valet får ses som skrämmande då hon verkar ha otroligt lite koll på den verksamhet hon är högst ansvarig för.

Tribunalen undrar även hur man, om man kommer till makten igen, minskar den pensionsskuld som man byggt upp som nu överstiger 5,5 miljarder. Detta kommer förr eller senare drabba länets invånare om den inte hanteras. Tribunalen undrar även om en ny mandatperiod innebär fortsatt förtroende för landstingsdirektör Alf Jönsson som byggt upp pensionsskulden och som indirekt riskerar framtida pensioner för de som arbetar i landstinget.

Läs mer på:
http://www.kalmarlt.se/2014/05/16/miljarder-i-pensionsskuld/

Inlägget Forskare kritiserar Linda Fleetwood dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *