Socialdemokraterna Kalmar lovar luft

Socialdemokraterna Kalmar med Anders Henriksson (utbildad elektriker) i spetsen har inför sjukvårdsvalet gått ut med ett stort manifest som ni hittar på länken längst nere. Med parollen ”Stoppa nedskärningarna! Mer personal i vården!” har man tänkt gå till val. Hur rimmar då detta med Landstinget i Kalmars arbete som faktiskt är styrt av Socialdemokrater.

Socialdemokraterna Kalmar lovar luft

Det är bra att Socialdemokraterna lyfter på punkter som de inte tycker de arbetar bra med inför valet och nu lovar. Undrar varför man gör detta just nu, om det inte har med valfläsk att göra. Man har visat i jämförelser att man är bland de sämsta i landet på cancerköer, men har inte gjort något åt det på hela 8 år. Istället har man satsat på att köpa in tåg, är nu i upptakten på att bygga kulturcentrum, höjt skatter 2 gånger, tar över kollektivtrafiken, bjuder Landstinget Linköping på ca 11 miljoner, bygger nytt för ca 1 miljard till psykiatrin, vill satsa 300 miljoner på vindkraft.
Kan det vara så att kompetensen på de styrande helt enkelt inte räcker till för att ha så många bollar i luften att man helt enkelt gett upp. En pensionsskuld på 5,5 miljarder vittnar ju lite om detta. Nu kan undrar Tribunalen om Socialdemokraterna visste om att landstingsdirektör Alf Jönsson gjort så eller om det är något som landstingsdirektören gjort på eget bevåg.

Länk:
http://www.sjukvardsvalet.se/2014/06/17/forbattringsprogram-for-sjukvarden-i-hela-landet/

Inlägget Socialdemokraterna Kalmar lovar luft dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *