Landstinget Kalmar ger bort 6,8 miljoner

Landstinget Kalmar ger bort 6,8 miljoner varje till länsteatern i Kalmar och dyrare kommer det bli. Landstinget ska har numera visat intresse av att ge sig i i kulturbranschen och vill bygga ett nytt Kulturcentrum.

Landstinget Kalmar ger bort 6,8 miljoner

Landstinget Kalmar ger bort 6,8 miljoner varje år till….. länsteatern i Kalmar. De 6,8 miljonerna kan man tycka kanske hade gjort bättre nytta inom vården, vilket det faktiskt är vad medborgarna tror att dess skattepengar går till, men icke, här ska vi in i flera olika branscher.

Man har på senaste tiden velat ge sig in i:
* Vindkraftbranschen
* Byggbranschen
* Trafikbranschen
* Kulturbranschen

Samtidigt bygger man upp en pensionsskuld på 5,5 miljarder kronor och låtsas som det regnar och visar vilken fin ekonomi man har. Den fina ekonomin är dock inte helt sanningsenlig eftersom man helt sonika plockar bort vissa minusposter och kallar dem för jämförelsestörande och i ett nafs har man gått plus.

Länk:
http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/650-kronor-priset-foer-en-biljett-till-Byteatern

Inlägget Landstinget Kalmar ger bort 6,8 miljoner dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *