Jessica Rydell kritiseras internt

I ett blogginlägg från en MP-anhängare kritiseras Jessica Rydell hårt för sin person. I blogginlägget tar Miljöpartisten upp saker som att Rydell inte är intresserad av att samarbeta och att hon är arrogant. Skribenten har ytterligare saker att säga om hennes yrkesutövande, men väljer taktiskt nog att inte berätta det i dagsläget. 

Jessica Rydell kritiseras hårt

Bloggskrivaren verkar ha tröttnat på det sättet Jessica Rydell agerar genom att inte svara på PM, visa ett ointresse av att samarbeta och skribenten menar till och med att hon är arrogant. Det är med stort missnöje det egna ledet riktar kritik mot Jessica Rydells sätt att agera, vilket är otroligt oroande inför valet. Det verkar inte heller som om det egna ledet är nöjt med hur hon sköter sitt arbete heller så interna stridigheter är nog bara att vänta inom Miljöpartiet.
Att Jessica Rydell kritiseras är kanske inte så konstigt då hon kommer med uttalanden som att lägga ut alla patientjournalerna på Internet utan och även kasta bort ca 300 miljoner kronor på vindkraft som mycket väl skulle kunna gått till vården som egentligen pengarna är ämnade för.

Länk
http://www.mikewaxman.se/2014/04/landstinget-med-jessica-rydell-som.html

Inlägget Jessica Rydell kritiseras internt dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *