Lex Marior haglar in hos Landstinget i Kalmar

Lex Marior har sedan nyår haglat in för Landstinget Kalmar. Inte mindre än 10 Lex Marior har blivit resultatet av de första månaderna på året.

Lex Marior haglar över Landstinget i Kalmar

Landstinget stoltserar med att man ska bli säkraste i Sverige och då rimmar det väldigt dåligt med att landstingsledningen med Alf Jönsson och Anders Henriksson i spetsen inte ger verksamheten de resurserna de behöver. 10 Lex Marior, 10!!!, redan nu är skandal för att inte tala om förra året. Så blir det förmodligen då man inte har någon som kommer från vården som leder utan istället väljer en ekonom och en utbildad elektriker som ledare.

Förmodligen kommer mani slutet av året göra precis som man gjorde med budgeten, dvs man räknar bort de sämsta siffrorna och väljer att kalla det jämförelsestörande siffror för att sedan kunna skandera i pressen att man nu är Sveriges säkraste landsting.

Inlägget Lex Marior haglar in hos Landstinget i Kalmar dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *