Alf Jönsson smyger på extra avgifter

Alf Jönsson verkar göra precis allt nu för att ta pengar från medborgarna i länet. Medborgare kallar landstinget för bluffare då han ska förnya sina allergimediciner.

Alf Jönsson profiterar på recept

Skribenten talar om att vid en förnyelse som han själv gjorde via nätet genererade en faktura från landstinget som talade om att man nu förnyade receptet och att han kunde lösa ut medicinen på apoteket. Landstinget fakturerade alltså en medborgare i behov av medicin en avgift på hela 60 kronor enbart för att förnya receptet. Inte nog med att då Alf Jönsson nu tar ut en avgift för att det ska tryckas på en knapp för att förnya recept, han ger inte heller en rabatt på den summan då medicinen löses ut. Man får således betala en avgift för en medicin man måste ha för att överleva, dvs man kan inte välja att vägra betala genom att strunta i medicinen.

Tycker verkligen politikerna i ledande ställning, typ Anders Henriksson samt oppositionen att det är ok det som Alf Jönsson gör här? Det skulle vara trevligt av er alla att svara på den frågan då det börjar närma sig valtider. Tribunalen kommer se till att oklara frågor kommer att ställas då ni politiker ger er ut på valturné.

Länk till blogginlägget om att landstinget är bluffare
http://liinks.wordpress.com/2014/03/24/bluff/

Inlägget Alf Jönsson smyger på extra avgifter dök först upp på Kalmar LT.

Kalmar LT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *